Şehit ve Gazilerimizi Minnetle Anıyoruz
Birlik ve beraberliğimiz ile terörist odakları yenilgiye uğrattığımız 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde, ülkemiz demokrasisini yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altını çizmek isteriz.   

Kamusal gücün içine çöreklenmiş, temel hak ve özgürlüklerimizi gasp etmeye odaklanmış, dış bağlantıları ile bizi teslim almaya yönelmiş kalkışma ve yapıların er ya da geç milletimizin sarsılmaz feraseti ile yok edileceği aşikârdır.  

Ülkemiz hiçbir zaman ve koşulda demokrasi ve muasır medeniyet hedeflerinden geri döndürülemeyecektir. Tarihimiz ve icraatlarımız her seferinde daha güçlü şekilde ayağa kalkacağımızın teminatıdır.

Bizler plastik endüstrisinin sahip olduğu güçlü bir aile olarak; kalkışma sonrasının zorlu koşul ve olumsuzluklarına rağmen 15 Temmuz ruhundan bir şey kaybetmeden ülkemiz için üretim yapma ve katma değer yaratma hedeflerimizden uzaklaşmadık ve uzaklaşmayacağız.    

Bu vesile ile aziz hatıraları önünde eğildiğimiz şehit ve gazilerimizi minnetle anarken, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nünde kardeşliğimizin perçinlenmesine yönelik dileklerimizi kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

Yönetim Kurulu Adına

Selçuk AKSOY
Yönetim Kurulu Başkanı