PLASFED Yönetim Kurulundan TÜRKONFED’e ziyaret

Ömer Karadeniz: KOBİ’lerimizin inovasyon kapasitesinin arttırılmasını çok önemsiyoruz

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz’in TÜRKONFED’e gerçekleştirdiği ziyarette yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyette kendilerine eşlik etti. Ziyarette iş dünyası ve plastik sektörüne yönelik gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunuldu.

PLASFED olarak Türkiye’nin her tarafından plastik sektörünün temsilcilerini bir çatı altında topladıklarını belirten Ömer Karadeniz “Sektörümüz rekabetçi yapısını korumak istiyorsa endüstri 4.0’a, enerji verimliliğine, Ar-Ge ve inovasyona daha çok önem vermeli. Önümüzdeki dönemde sektörümüzün bu konudaki farkındalığını arttırmak için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. TÜRKONFED’in de dijitalleşme başta olmak üzere KOBİ’lerimizin kapasitesinin arttırılması noktasında ki faaliyetlerini takdir ediyoruz” dedi.

TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ise “Dijital Anadolu projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu projemize gösterilen ilgi gerçekten mutluluk verici zira dijitalleşme çağımızın olmazsa olmazı” dedi. Enerji verimliliği konusunun kendi özel ilgi alanına da girdiğini belirten Orhan Turan ise sözlerine “Önümüzdeki dönemde bu alanda PLASFED ile ortak bir dizi bilgilendirme faaliyetimizin olması bizleri mutlu eder” diyerek devam etti.