PLASFED Yönetim Kurulundan TİM’e ziyaret

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz: Çatı örgütlerle ilişkilerimiz güçlenerek devam edecek

PLASFED 4. Dönem Yönetim Kurulu Türkiye İhracatçılar Meclisi'ni (TİM) ziyaret etti. Türkiye plastik sektörünün sorunları, çözüm önerileri ve olası işbirliklerinin masaya yatırıldığı ziyaretlere yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

TİM Başkanı İsmail Gülle’ye gerçekleştirilen ziyarete katılan PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz başkanlığındaki heyette PLASFED Başkan Yardımcıları Şener Gencer ve Tolga Kutluğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kazım Sertdemir, Selçuk Gülsün ve Tarık Özdemir’in yanı sıra Kompozit Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri İ. Hakkı Hacıalioğlu ile PLASFED Genel Sekreter Yrd. Murat İnkün’de yer aldı.

Ömer Karadeniz ziyarette yaptığı açıklamada, “İhracat odaklı bir sektör olarak TİM’in bizim gözümüzde ayrı bir yeri var. Bu değerli kurumun başkanı Sayın İsmail Gülle’nin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün yanında yer almaya devam edeceğini biliyoruz” dedi. Sayın Gülle ile uzun yıllardır tanıştıklarını belirten Karadeniz, “Kambiyo vergisinin ihracatçının sırtından kaldırılması hususundaki çalışmaları sebebiyle başkanımıza teşekkür ediyorum. Gelecek dönemde de plastik sektörünün sorunlarına çözüm bulma konusunda işbirliğimizi derinleştireceğimize inanıyorum” dedi.

TİM Başkanı İsmail Gülle ise “Türk sanayicisinin, Türk ihracatçısının her türlü sorununu çözmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda plastik sektörü de bizim için çok önemli zira yüksek ihracat potansiyelinin yanı sıra birçok sektörümüze de ara malı veriyor. Önümüzdeki dönemde sektör sorunlarının çözümü konusun PLASFED ile işbirliğimizi arttırmaktan memnuniyet duyarız” dedi.