PLASFED Yönetim Kurulundan EBSO’ya Ziyaret

PLASFED, 4. Dönem Yönetim Kurulu Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı (EBSO) ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, plastik sektörünün güncel sorunları ve gelişim stratejileri ele alındı.

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz başkanlığındaki heyet, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen ile bir araya geldi. Heyette, PLASFED Başkan Yardımcıları Şener Gencer ve Tolga Kutluğ, Muhasip Üye Yusuf Özkan, Sekreter Üye Mehmet Hakan Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Teoman Arıkan, Mehmet Kazım Sertdemir, Ayhan Çatalkaya, Hakan Efe ve Selçuk Gülsün’ün yanı sıra Denetleme Kurulu Üyeleri Kenan Benliler ve Selçuk Erdem’de yer aldı. Ayrıca APSD Üyesi Mehmet Yalçındere, BURPAS üyeleri Murat Doğan ve Necmettin Üreten ile PLASFED Genel Sekreter V. Murat İnkün’de yer aldı.

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz ziyarette yaptığı açıklamada, “Bölgenin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birini ziyaret etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz. EBSO Meclis Başkanı Sn. Salih Esen ve EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ender Yorgancılar’a her daim plastik sektörünün yanında olduğu için tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.