PLASFED'den ATO'ya Ziyaret

PLASFED 4. Dönem Yönetim Kurulu ATO Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti. Plastik sektörünün güncel sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı da Ankara’da sektörün gelişimi için izlenebilecek stratejiler de ele alındı.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Ekinci ve ATO plastik komitesi üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya PLASFED’i temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karadeniz, Başkan Yardımcısı Şener Gençer, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Gülsün, Tarık Özdemir, Teoman Arıkan, Denetim Kurulu üyeleri Selçuk Erdem ve Esat Hisarcıklılar katıldı.

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karadeniz toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Üye sayısı itibariyle ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Ankara Ticaret Odamızın değerli Başkanı Sn. Gürsel Baran’a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. Kurumlarımız arasındaki kuvvetli işbirliğini gelecek dönemde güçlendirerek devam ettireceğiz” dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ise “Ankara da dahil olmak üzere ülkemizin her tarafına yaygın olan plastik sektörünün çatı kuruluşu PLASFED’i ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Şehrimizde savunma sanayi başta olmak üzere birçok farklı sektöre girdi sağlayan bu endüstrinin gelişmesi için PLASFED ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.