EVSİD  50 Ülkeden Gelen Alıcılarını Ağırladı!

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği'nin (EVSİD) dünyanın pek çok yerinden gelen alıcıları Türk mutfak sektörü ile buluşturduğu “Invitation Only” etkinliğini başarıyla tamamladı. Etkinlik kapsamında 50 farklı ülkeden 81 alıcı Türkiye’ye geldi. EVSİD Başkanı Burak Önder, 2019’da bir önceki yıla göre etkinlik katılımında yüzde 50 büyüme sağladıklarının altını çizdi.  Önder, sektörün 2019 ihracat hedefinin de 2.9 milyar dolar olduğunu kaydetti.

EVSİD’in ihracatı artırmak amacıyla 2014 yılından bu yana sürdürdüğü, alım heyetlerinin sektör imalatçılarıyla buluşturulduğu Invation Only etkinliği  20-23 Kasım günlerinde başarıyla tamamlandı. Etkinlik öncesinde yurt dışı faaliyetlerini derinleştirdiklerini kaydeden EVSİD Başkanı Burak Önder, bu kapsamda Fas, İngiltere, Fildişi, Çekya ve Latin Amerika’da ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerini, Hong Kong’da önemli bir fuar organizasyonunu tamamladıklarını hatırlattı.

EVSID’den verilen bilgide Invitation Only etkinliğinin B2B etkinliği olarak tasarlandığını ve ihracat için önemli bir başarı sağladığı anlatıldı. Etkinlik, Ticaret Bakanlığı tarafından da destekleniyor.

EVSİD’in tüm bu değerli çalışmalarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.