PLASFED Yönetim Kurulundan İTO’ya ziyaret

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz: Güzide kuruluşlarımızla işbirliğini derinleştireceğiz

PLASFED 4. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerin ardından ilk ziyaretini, İstanbul Ticaret Odası’na ve ardından da İstanbul Sanayi Odasına yaptı. Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, plastik sektörünün gelişmesi için Türkiye’nin köklü ve en büyük odalarıyla işbirliği yapılması kararlılığı vurgulandı.

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz başkanlığındaki heyet, İTO Başkanı Şekip Avdagiç ile bir araya geldi. Heyette, PLASFED Başkan Yardımcıları Şener Gencer ve Tolga Kutluğ, Muhasip Üye Yusuf Özkan, Sekreter Üye Mehmet Hakan Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Teoman Arıkan, Mehmet Kazım Sertdemir, Hakan Efe ve Selçuk Gülsün’ün yanı sıra heyette BURPAS üyesi Murat Doğan, Kompozit Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri İ. Hakkı Hacıalioğlu ile PLASFED Genel Sekreter V. Dr. Selçuk Mutlu da yer aldı.

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz ziyarette yaptığı açıklamada, “İlk ziyaretimizi İTO’ya yapmış olmaktan memnuniyet duyuyor, bu güzide kurumun ve değerli başkanı Sayın Şekib Avdagiç’in her zaman plastik sektörünün yanında yer aldığını biliyoruz” dedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç de Ömer Karadeniz ile uzun süreye dayanan dostluğu olduğunu vurgulayarak, yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Avdagiç, “PLASFED ile özellikle İstanbul Ticaret Üniversitemiz bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim Merkezimizi de dahil ederek mesleki sertifikalandırma çalışmalarında işbirliği yapmak istiyoruz” dedi. Kendisinin de kompozit sektöründen geldiğini vurgulayan Avdagiç, plastik sektörünün Türkiye ekonomisi için oluşturacağı katma değeri bildiğini ve her türlü adımda destek vermekten geri durmayacaklarını ifade etti.