PLASFED Ailesi Büyüyor - Yeni üyemiz Kompozit Sanayicileri Derneği

PLASFED ailesinin büyüdüğünü duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörümüzde faaliyet gösteren saygın sivil toplum örgütlerinden Kompozit Sanayicileri Derneği de Federasyonumuza katılma kararı aldı. En kısa sürede gerekli işlemleri tamamlayarak üyeliği hukuken hayata geçiriyoruz. Böylece kurucu 5 derneğimizin ardından bir kardeş kuruluşun daha katılımıyla üye kuruluş sayımız 6’ya yükselmiş oluyor.

“Birlikte ve daha güçlü” sloganıyla çalışmalarını yürüten ve plastik sektörünün üst örgütü olarak sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Federasyonumuz, önemi günden güne artan kompozit teknolojilerle faaliyet gösteren işletmeleri de kavrayarak, temsil ve bilgi yeteneklerini daha da güçlendirecek.

PLASFED, gelecekte de sektörümüzün saygın ve önde gelen sivil toplum örgütlerinin katılımıyla, halen yürüttüğü güçlü temsil, karar alıcılar nezdinde etkili olma ve sektör savunuculuğuna yönelik faaliyetlerini daha da geliştirme imkanına kavuşmuş olacak.

PLASFED olarak, Kompozit Sanayicileri Derneği’ne  “Gönlümüzde zaten üye olduğunuz Ailemize bir kez daha hoş geldiniz” diyoruz. Birlikte çalışmaktan, sektör sorunlarımızın çözümü için yapıcı adımlar atıp, projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyacağımızı vurguluyoruz.