Kauçuk Derneği ev sahipliğinde PLASFED “Yönetim Kurulu Toplantısı” yapıldı

Plastik Sanayicileri Federasyonu’nun (PLASFED) Ağustos ayı “Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı”, Kauçuk Derneği’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Yeni bir yapılanma ve büyüme sürecine giren Kauçuk Derneği’nin Giyimkent’te bulunan İstanbul Ticaret Sarayı’ndaki yeni ofisinde düzenlenen toplantı başlangıcında; PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Kaya’ya yeni ofisin hayırlı olması dileği ve günün anısına bir armağan takdim etti. Selçuk Aksoy, PLASFED ailesinin yeni üyesi olan Kauçuk Derneği’nin plastik ve kauçuk sektörlerinin gelişimine güç katan başarılı çalışmalarını yeni çalışma ofisinde daha da ileriye taşıyacağına olan inancını ifade etti.

Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Kaya da, PLASFED’in Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni ofislerinde bir kauçuk laboratuvarı kuracaklarının müjdesini verdi. Kaya, “Üyesi olduğumuz PLASFED şemsiyesi altında, tüm çalışmalarımızı ve araştırmalarımızı; plastik, kauçuk ve kompozit sektörlerinin de dahil edildiği sonuçları kapsamlı bir şekilde analiz etmemiz gerekliliğinin zamanı geldi” dedi.

Toplantıda ayrıca Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Başkanı Erol Paksu da, Kauçuk Derneği Başkanı Nurhan Kaya’ya plaket takdimi yaptı.