İSO'dan Sıfır Atık Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı

İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi ve oluşan atığın geri kazanımının sağlanması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan “Sıfır Atık Yönetmeliği” sanayi firmalarına da birtakım yükümlülükler getirmektedir. 

Bu bağlamda İstanbul Sanayi Odası sanayi firmalarının, Sıfır Atık Yönetmeliği ve uygulamalarına ilişkin olarak detaylı bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde 11 Eylül 2019, Çarşamba günü İSO Odakule Binası Fazıl Zobu Meclis Salonunda (Meşrutiyet Cad. No:63 Beyoğlu İstanbul) 10.00 – 11.30 saatleri arasında bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir. Katılımın ücretsiz olduğu toplantıya katılmak isteyenlerin www.iso.org.tr/seminer internet adresindeki CVEN0619 referanslı “Sıfır Atık Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı” için kayıt yapmaları gereklidir.

Program
10.00 – 10.10 Kayıt ve Açılış
10.10 – 11.00 Sıfır Atık Yönetmeliği ve Uygulamalarına İlişkin Bilgilendirme Sunumu – İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
11.00 – 11.30 Soru – Cevap