EVFED 3. Olağan Genel Kurul Gerçekleşti

Ev ve mutfak eşyaları sektörünün etkinlik ve rekabet gücünü artırmak amacıyla sektörün hacmini belirleyen önemli çatı dernekleri Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER), Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD), Mobilya Sanayi İşadamları Derneği (MOBSAD) ve İSTOÇ İş Adamları Derneği (İSTOÇDER)'nin bir araya gelmesiyle kurulan ve Türkiye’de yaklaşık bir milyon insana iş alanı yaratan EVFED - Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurulu toplantısı 2 Kasım 2021 Salı günü Hilton İstanbul Bakırköy Oteli’nde gerçekleşti.

Genel Kurul toplantısına PLASFED – Plastik Sanayicileri Federasyonu Başkanı Sayın Ömer KARADENİZ’in yanı sıra birçok STK Başkanı ve temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda EVFED – Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu’nun Başkanı Sayın İsmail ERDOĞAN 2018 – 2021 döneminde EVFED - Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında misafirlere bilgi verdi ve sektörün etkinliği ile rekabet gücünü artırmak adına hedeflerden bahsetti.

Toplantı sonunda, EVFED - Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurulunda, yeniden Başkan seçilen İsmail Erdoğan önderliğinde yeni atılımları gerçekleştirme kararı alındı.