Enerji maliyetlerinizde %40’a varan tasarruf fırsatı

Plastik Sanayicileri Federasyonu-PLASFED olarak, son dönemde oluşan döviz artışları ve bu döviz artışlarının etkisiyle meydana gelen enerji fiyat artışlarının getireceği olumsuz sonuçları, maliyet artışları bakımından, yerel ve uluslararası piyasalarda rekabet gücümüzün zayıflamaması ve sürdürülebilir enerji verimliliğinin sağlanması adına bir çalışma başlatmış bulunuyoruz.

Bu minvalde İzgi Enerji ve Kimya A.Ş. işbirliği ile ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz “Enerji Verimliliği Semineri”  23 Ekim 2018 Salı günü, saat 10:00 ile 14:00 arasında Conrad Istanbul Bosphorus Hotel ’de yapılacaktır.
 
Seminerde, sürdürülebilir enerji verimliliğinin sağlanması için gerekli enerji ölçümünün yapılması, ölçüm sonrası ortaya çıkacak yatırımın büyüklüğünün tespit edilmesi ve ortaya çıkacak yatırıma göre Türkiye’den ve/veya yurt dışından hibe, fon ve/veya en uygun finansmanın sağlanması ve plastik sanayicilerimize sigorta garantisi kapsamında yatırımların yapılmasının şartları hususlarında önemli bilgiler paylaşılacaktır.

Dünya’da ve Türkiye’de sürdürülebilir enerji verimliliğini sağlama amacı taşıyan uluslararası kurum ve ürünlerini garantileri ile birlikte, plastik sanayicilerimizden yoğun enerji tüketen kuruluşlarımız için daha verimli ve sürdürülebilir uygulamaları hayata geçirebilmeleri adına, en yaratıcı çözümleri, daha düşük maliyetlerle birlikte garantilerini sağlama hedefindeki gündem sizleri bekliyor olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için; PLASFED’den Ahmet Sinan ATEŞ ile 444 20 85 / 118 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Seminer katılım formu için tıklayınız.

Seminer Programı
Tarih/Gün    : 23 Ekim 2018
10:00-11:00 : Kayıt
11:00-13:00 : Enerji verimliliğini sağlayıcı sunum, ürün çeşitleri hakkinda bilgilendirme
                     Enerji verimliliği arttırıcı projeler 
                     Enerji verimliliği için yurt içi ve yurt dışı hibe/fon/destekler 
                     Enerji verimliliği mevzuatları ve etütler

13:00-14:00 : Öğle Yemeği