Enerji Maliyetlerinde Yüzde 40'a Varan Tasarruf Fırsatı - 2

Malumları olduğu üzere enerji maliyetlerindeki yüksek artışlar, imalat sanayimizin en önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiştir. Söz konusu maliyet yükünün etkisini azaltmak ve rekabet gücümüzü koruyabilmek için işletmelerimizde sürdürülebilir enerji verimliliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların öneminin arttığını görmekteyiz. 

Bu bağlamda İzgi Enerji ve Kimya A.Ş. işbirliği ile başlattığımız Enerji Verimliliği Seminer dizisinin ikincisi, gelen yoğun talep üzerine ücretsiz olarak 26 Şubat 2019 Salı günü No:1903’te (Akatlar) gerçekleştirilecektir. Sınırlı katılımın kabul edilebileceği söz konusu etkinlikte; sürdürülebilir enerji verimliliğinin sağlanması için gerekli enerji ölçümünün yapılması, ölçüm sonrası ortaya çıkacak yatırımın büyüklüğünün tespit edilmesi ve ortaya çıkacak yatırıma göre Türkiye’den ve/veya yurt dışından hibe, fon ve/veya en uygun finansmanın sağlanması ile sanayicilerimize sigorta garantisi kapsamında yatırımların yapılmasının şartları hususlarında önemli bilgiler paylaşılacaktır.

Bununla birlikte bir önceki seminere iştirak ederek, etüt ve yatırım süreçlerini başlatan birbirinden saygın sektör mensuplarımıza tebriklerimizi iletiriz.

Ayrıntılı bilgi için; 0212 438 26 19 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresinden Ali Osman ERDEN ile iletişime geçebilirsiniz.

Seminer katılım formu için tıklayınız.

Seminer Programı
Tarih/Gün    : 26 Şubat 2019
10:00-11:00 : Kayıt
11:00-13:00 : Enerji verimliliğini sağlayıcı sunum, ürün çeşitleri hakkinda bilgilendirme
                     Enerji verimliliği arttırıcı projeler 
                     Enerji verimliliği için yurt içi ve yurt dışı hibe/fon/destekler 
                     Enerji verimliliği mevzuatları ve etütler

13:00-14:00 : Öğle Yemeği

Gerçekleşen Enerji Verimliliği Semineri Videosu;